FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 200,-

Derfor redder Dry Shampoo dit hår

I denne vintertid, hvor luften er kold og tør, oplever mange at håret udtørrer, bliver elektrisk - og derefter fedtet! Og som de fleste ved, er der ikke noget værre end fedtet hår!

For at imødekomme dette vælger mange løsningen med daglig hårvask. Vasker du dit hår for ofte med skummende udtørrende shampooer, vil du komme til at fjerne hovedbundens naturlig olielag. Det skyldes at din hovedbund vil begynde at overproducere fedt, som i nogens tilfælde trækker hurtigt ud i håret.

Du kan dog bringe hovedbunden tilbage til dens naturlige balance, ved at vænne den til kun at blive vasket en gang i mellem – og som hjælp til dette, har vi en løsning!

Hairdo Dry Shampoo er netop til dig, der ønsker at tilføre dit hår ekstra volumen samtidig med, at du springer din hårvask over. Dry Shampoo er udviklet til at absorbere fedtet fra hovedbunden og gøre hverdagen nemmere for dig, der vil spare på hårvasken. Hurtigt og nemt!

Uanset hvor du befinder dig hjælper Dry Shampoo dig med, at genopfriske dit hår imellem ”traditionel” hårvask. Hairdo! Dry Shampoo har en forfriskende duft, der giver nyt liv til både fedtet, kedeligt og livløst hår. 

Ved brug af Dry Shampoo fra Hairdo! efterlader du håret straks med en følelse af renhed og ny volumen.

Hairdo Dry Shampoo er desuden parabenefri, hvilket renser håret skånsomt, fjerner urenheder og genopfrisker hårets energi. Du vil derfor opleve et resultat af et ekstremt blødt og glansfuldt hår, som du ikke vil fortryde!

Hairdo Dry Shampoo er ideel til at tage med på farten. Hvad end du vil redde dit vinterhår eller dit festival look. Hvorfor ikke komme det i forkøbet?

← Ældre indlæg Nyeste indlæg →