FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 200,-

Guide: Vælg den rigtige sommer-voks

Sommeren begynder så småt at vise sig frem, og det betyder sol, saltvand og lyse nætter. Derfor er det vigtigt at frisuren sidder som den skal, også selvom den bliver udfordret.
Hairdo guider dig her til hvilken voks du skal bruge, for at sikre at din frisure holder til alle sommerens begivenheder!
Til arbejdsdagen:
Vi kender alle de arbejdsdage, hvor man hellere ville nyde solen udenfor. For at dit hår ikke falder sammen i frokostpausen, skal du bruge en voks med maksimalt hold og en cremet konsistens, så man kan rette på den løbende.
Løsning: Hairdo Hard Wax & Hairdo Hard Wax Organics
Til strandturen:
Selvom vandet er koldt, er der intet som en strandtur under den danske sol. Hvis man gerne vil se godt ud, skal man have en voks med et stærkt hold, som giver noget fylde når salten blæser i håret.
Løsning: Hairdo Fiber Wax
Til festivalen:
Når sommerens festivaler står for døren, er en stærk voks med et mat look vigtigt at have med i rygsækken. Et støvet look kan camouflere en dårlig hårdag, og går godt i spænd med et par solbriller og en kold fadøl.
Løsning: Hairdo Clay Wax
Til havefesten:
Når solen skal danses ned på de små timer på græsplæner rundt om i landet, er det vigtigt at bruge en voks, der kan tåle at blive svedt og rodet i. En cremet voks, der kan restyles er derfor et must når du skal til studentergilde, vejfest eller bare en tur i Botanisk Have.
Løsning: Hairdo Soft Wax
Til det hele:
Når du skal lufte shortsne i det gode vejr, er et sporty look med en smooth konsistens altid en god ide. Om du skal en tur i byen, på shoppetur eller forbi den lokale bar, så skal din voks sikre, at frisuren sidder. Med vores Mud Wax går du aldrig galt i byen, og så du ikke skal bekymre dig om, hvordan håret sidder.
Løsning: Hairdo Mud Wax
Læs mere →

Derfor skal du bruge Argan Oil

Jo, ser du. Argan Oil er fuld af Vitamin E og antioxidanter, og den hjælper derfor både med at fremme hårets naturlige glans og tilskynde sund hårvækst. Ikke dårligt, vel? Som om det ikke var nok, så har Argan Oil en lang række andre fordele når den anvendes i håret. Blandt andet fungerer den som fugtighedscreme til hovedbunden, bekæmper skæl og tør hovedbund og blødgør håret sådan dit hår bliver nemmere at style. Alt i alt bidrager Argan Oil til at styrkelse af håret, og kan reparere slidt og ødelagt hår. Olien reducerer spaltet hår, og forlænger årets levetid efter en klipning.

3 gode grunde til at bruge Argan Oil:

  • Indholdsrig på Vitamin E og antioxidanter
  • Lavet af naturlige olier
  • Bekæmper tørt hår og tør hovedbund
Læs mere →

Sådan undgår du et slidt skæg

Mange mænd med skæg kender det: et skæg, der stritter i forskellige retninger og som hurtigt får et tørt look. En god beard oil forhindrer dette! Med Hairdo Beard Oil blødgøres dine skægstrå og skægget tilføres fylde og friskhed.
Dette skyldes at Beard Oil fra Hairdo indeholder et mix af forskellige naturlige olier, der som et plejeende serum tilfører vitaminer. Olien tilfører også fugthed til huden under skægget, og fungerer som ansigtscreme til en hud, der ofte er afgrænset af skægget.
Anvendelse af Bear Oil
Dryp et par dråber Beard Oil ud i hånden og massér det blidt ind i skæg og hud. Sørg for, at det kommer helt i bund, og ikke kun bliver på overfladen. Hairdo Beard Oil kan både anvendes i det fugtige skæg efter bad eller i et tørt skæg, hvis det trænger til opfriskningen. Du mærker virkningen straks.
Læs mere →

Derfor redder Dry Shampoo dit hår

I denne vintertid, hvor luften er kold og tør, oplever mange at håret udtørrer, bliver elektrisk - og derefter fedtet! Og som de fleste ved, er der ikke noget værre end fedtet hår!

For at imødekomme dette vælger mange løsningen med daglig hårvask. Vasker du dit hår for ofte med skummende udtørrende shampooer, vil du komme til at fjerne hovedbundens naturlig olielag. Det skyldes at din hovedbund vil begynde at overproducere fedt, som i nogens tilfælde trækker hurtigt ud i håret.

Du kan dog bringe hovedbunden tilbage til dens naturlige balance, ved at vænne den til kun at blive vasket en gang i mellem – og som hjælp til dette, har vi en løsning!

Hairdo Dry Shampoo er netop til dig, der ønsker at tilføre dit hår ekstra volumen samtidig med, at du springer din hårvask over. Dry Shampoo er udviklet til at absorbere fedtet fra hovedbunden og gøre hverdagen nemmere for dig, der vil spare på hårvasken. Hurtigt og nemt!

Uanset hvor du befinder dig hjælper Dry Shampoo dig med, at genopfriske dit hår imellem ”traditionel” hårvask. Hairdo! Dry Shampoo har en forfriskende duft, der giver nyt liv til både fedtet, kedeligt og livløst hår. 

Ved brug af Dry Shampoo fra Hairdo! efterlader du håret straks med en følelse af renhed og ny volumen.

Hairdo Dry Shampoo er desuden parabenefri, hvilket renser håret skånsomt, fjerner urenheder og genopfrisker hårets energi. Du vil derfor opleve et resultat af et ekstremt blødt og glansfuldt hår, som du ikke vil fortryde!

Hairdo Dry Shampoo er ideel til at tage med på farten. Hvad end du vil redde dit vinterhår eller dit festival look. Hvorfor ikke komme det i forkøbet?

Læs mere →

NYT WEBDESIGN > HAIRDO.DK

 

Vi er meget stolte og glade for, at kunne præsentere dig for vores nye online shop. Vi har moderniseret og opgraderet sådan vi kan tilbyde dig den bedste oplevelse og sikre, at teknologi aldrig er en udfordring - men en mulighed. 

Vi ønsker at byde dig velkommen til et nyt Hairdo!® univers, hvor du både kan købe og læse om alle vores produkter. 

På hairdo.dk kan du shoppe hele serien af hårvoks og styling produkter. 

Læs mere →