FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 200,-

Guide: Vælg den rigtige sommer-voks

Sommeren begynder så småt at vise sig frem, og det betyder sol, saltvand og lyse nætter. Derfor er det vigtigt at frisuren sidder som den skal, også selvom den bliver udfordret.
Hairdo guider dig her til hvilken voks du skal bruge, for at sikre at din frisure holder til alle sommerens begivenheder!
Til arbejdsdagen:
Vi kender alle de arbejdsdage, hvor man hellere ville nyde solen udenfor. For at dit hår ikke falder sammen i frokostpausen, skal du bruge en voks med maksimalt hold og en cremet konsistens, så man kan rette på den løbende.
Løsning: Hairdo Hard Wax & Hairdo Hard Wax Organics
Til strandturen:
Selvom vandet er koldt, er der intet som en strandtur under den danske sol. Hvis man gerne vil se godt ud, skal man have en voks med et stærkt hold, som giver noget fylde når salten blæser i håret.
Løsning: Hairdo Fiber Wax
Til festivalen:
Når sommerens festivaler står for døren, er en stærk voks med et mat look vigtigt at have med i rygsækken. Et støvet look kan camouflere en dårlig hårdag, og går godt i spænd med et par solbriller og en kold fadøl.
Løsning: Hairdo Clay Wax
Til havefesten:
Når solen skal danses ned på de små timer på græsplæner rundt om i landet, er det vigtigt at bruge en voks, der kan tåle at blive svedt og rodet i. En cremet voks, der kan restyles er derfor et must når du skal til studentergilde, vejfest eller bare en tur i Botanisk Have.
Løsning: Hairdo Soft Wax
Til det hele:
Når du skal lufte shortsne i det gode vejr, er et sporty look med en smooth konsistens altid en god ide. Om du skal en tur i byen, på shoppetur eller forbi den lokale bar, så skal din voks sikre, at frisuren sidder. Med vores Mud Wax går du aldrig galt i byen, og så du ikke skal bekymre dig om, hvordan håret sidder.
Løsning: Hairdo Mud Wax

← Ældre indlæg